DITEC Ceramic ULTRA®

Vårt senaste lackskydd är ett komplement till vår lackkonservering och vi lämnar samma garantier (9 år) på båda behandlingarna. Ceramic Ultra ger din bil en starkt hydrofobisk yta som gör den lätt att tvätta.

NYHET

Ditec Cermaic Ultra® är en långtidsverkande keramisk lack- behandling som ger lacken ett ökat skydd mot smuts, UV-strålar, oxidering, repor, trafikfilm, insekter och etc. Behandlingen har unika egenskaper och ger lacken en enastående djup glans. Bindningen med den underliggande lacken är mycket stark och går inte att avlägsna med traditionella rengöringsmedel utan det krävs en mekanisk process, som exempelvis en maskinpolering för att avlägsna lackskyddet.

Gör bilen enkel att tvätta

DITEC Ceramic Ultra® gör att bilen håller sig ren längre tid då smutsen inte fastar lika lätt på lacken. Den blir dessutom mer lättvättad. Behandlingen är tålig mot avfettningsmedel vilket gör att salt och tjära enkelt kan avlägsnas vid behov. Normalt behöver man inte använta avfettning för att få bilen ren och ska då inte göra detta, inte minst med tanke på miljön.

Hydrofobisk yta

Efter behandlingen blir lackens yta extremt vattenavvisande och låter vattendropparna glida av lacken när bilen är i rörelse.

Vi lämnar 9 års garanti på behandlingens skyddande effekt. En gång om året kommer du in på en garantitvätt där vi rengör lacken från eventuella beläggningar och gör en besiktning av lacken.

Övrig information

Behandlingstiden är ca: 36 timmar så vi behöver bilen i tre dygn. En gång om året ska du komma in med bilen för en garantitvätt/Underhållstvätt där vi tar bort eventuella beläggningar och tjära som kan ha en negativ effekt på lackskyddet.

Pris på behandlingen

Det kostar från 6000:- för en Ceramic Ultra behandling beroende på bilens storlek.

Garantitvätt kostar från 1195:- inkl moms

Vad ingår i priset?

  • Avfettning & Tvätt av kaross & dörrgångar
  • Borttagning av tjära och beläggningar
  • Maskering av plastdetaljer
  • Maskinpolering
  • Ceramic Ultra på lack exteriört
  • Bättring av stenskott (om lackstift medtages
  • Fönsterputsning