Solfilm till bil

Vi har monterat solfilm på bilar i Malmö i mer än tjugo år och har erfarenhet av det mesta som finns på marknaden. Viktigast när det gäller solfilm är att filmen håller bästa kvalitet och att monteringen sker fackmässigt.

Fördelarna med solfilm

Förutom det rent estetiska där solfilmen ger bilen en ny look så har toningen flera praktiska effekter och valet av nyans (mörkhet) ska anpassas efter de inviduella behoven.

1. UV-skydd Toningen skyddar effektivt mot UV-strålning som kan vara skadligt dels för personer och husdjur som vistas i bilen men även för bilens interiör som kan blekas av starkt solljus.
2. Värmeskydd En kvalitetsfilm skyddar effektivt mot värmestrålning och upp till 50% av den totala värmeenergin kan stoppas vilket ger en svalare bil. Det gör att klimatanläggningen inte påfrestas lika mycket och mindre energi går åt för att kyla bilen.
3. Insynsskydd Film på rutorna gör det svårare att se in i bilen om där finns objekt man vill skydda. Väljer man den mörkaste filmen så kan man i princip inte se in i bilens alls.
4. Splitterskydd En vanlig bilfilm ska inte förväxlas med säkerhetsfilmer vars uppgift är att skydda mot splitter och intrång, men skulle bilrutan gå i sönder så gör filmen att glaset håller ihop och på så sätt har en skyddande effekt och förhindrara glasspitter i bilen.

 Solfilm med 7 års garanti

Vi dataskär solfilmen för att få den bästa passformen till den specifika bilmodellen. Det innebär också att arbetet går snabbare och att vi kan hålla ett lägre pris. I princip alla bilmodeller finns tillgängliga i databasen. Solargard som tillverkar solfilmen vi använder lämnar 10 års garanti på solfilmen mot färgförändringar och sprickbildning. Filmen är garantrerat säker att montera för bilelektronik och fjärrlås etc.

Välj vilken toning du vill ha!

Toning Transmission synligt ljus % Total värmereduktion % Exempel
50 54 28
35 39 32
20 22 37
12 13 39
5 5 42

Vad kostar monteringen?

Vi erbjuder alltid konkurrenskraftiga priser på solfilm och garantera bästa kvalitet!

Priser för solfilm*
Bilar med 3 rutor från 2500:-
Bilar med 5 rutor från 2700:-
Bilar med 7 rutor från 2900:-

Alla priser inkl. moms.

* Tillägg på vissa bilmodeller som kräver demontering etc.