Dr. Headlamp

Har dina strålkastare blivit matta och kanske till och med underkända på besiktningen så går detta att åtgärda utan att du behöver byta ut dem.

Allt fler bilar underkänns på bilbesiktningen på grund av dåliga strålkastare. Ofta beror detta på att plasten har oxiderats eller repats. Detta försämrar strålkastljuset och utgör därför också en säkerhetsrisk.

En matt strålkastare kan ibland poleras upp med ett vanligt polermedel. Detta kommer att förbättra ytan en stund. Det ger dock ingen hållbarhet och ytan kommer snart att vara lika matt som den var tidigare.

Med vår behandling slipas den dåliga ytan ned med ett slippapper för att sedan poleras upp så att plasten blir helt klar igen. Därefter appliceras ett nytt ytskydd som skyddar plasten mot nedmattning. Skyddet är viktigt för hållbarheten. Det räcker alltså inte att bara polera strålkastaren för att få ett hållbart resultat.

Behandlingen tar en dag att utföra då skyddet måste torka inomhus ett antal timmar innan det får exponeras mot fukt och smuts.

Pris på behandlingen

Från 850:- st