Glas & Fälgbehandling

Har man en gång provat köra bil med en bra glasbehandling vill man sedan aldrig vara utan då sikten blir mycket bättre. En fälgbehandling gör att rengöringen av fälgarna går lättare.

Glasbehandling

Vår behandling för bilens rutor har flera funktioner varav den viktigaste kanske är att den bidrar till en ökad säkerhet vid körning i mörker. En behandlad ruta blir hydrofobisk och smutsavvisande och ger en mycket bättre sikt vid körning i regn och mörker. Då vattendropparna glider av glaset av fartvinden behöver inte heller vindrutetorkarna användas lika mycket som tidigare. Insekter och is fastnar inte lika hårt som på en obehandlad ruta och kan därför enkelt tas bort. Behandlingens hållbarhet beror lite på hur mycket vindrutetorkarna används och håller normalt i cirka 1000 mil. Vindruta och de främre sidorutorna ingår i vår standardbehandling, men vi kan givetvis skydda alla rutor som efterfrågas!

Pris för behandlingen

De främre rutorna kostar 895:- inkl. moms att behandla

Samtliga rutor 1595 kr

Glastak 695 kr 

Fälgbehandling

Det har alltid varit ett problem att hålla bilens fälgar rena och snygga då bilens bromsar bildar ett fint bromsdamm som lätt fastnar och bränner in i fälgen. Denna behandling löser detta genom att försegla fälgens yta och göra den tätare. Fälgbehandlingen ger fälgen en smuts- och vattenavvisande yta med god hållbarhet. Efter behandlingen behöver inte längre starka fälgmedel användas. Nu räcker det oftast med milda rengöringsmedel i kombination med högtryckstvätt. Förutom att detta gör rengöringen enklare är det också bra för miljön. Vanligast är att vi behandlar fälgens utsida, men vi kan även behandla fälgens insida om hjul eller fälg lämnas in lösa. Vi gör givetsvis fälgen kliniskt ren före behandlingen.

Pris för behandlingen

Normalpriset för 4 fälgar är 1000:- inkl. moms

in och utsida fr:1795 kr ink. moms