Lackbehandlingar

Att skydda bilens lack är viktigt för att bilen ska vara lättare att tvätta och för att smuts och föroreningar inte ska få fäste. En oskyddad yta ökar risken för oxidation och rostangrepp.

» DITEC lackkonservering

Ditec lackkonservering är en polymeerbaserat tvåkomponentsprodukt som bildar en osynlig plastfilm på lacken. Behandlingen gör lacken glatt och smutsavvisande. Var 18:e månad bör behandlingen underhållas för att du ska få ut det mest av behandlingen.

Läs mer

» DITEC Ceramic Ultra

Ceramic Ultra är en keramisk behahandling som stärker lackytan och gör bilen lätt att hålla ren. Lacken blir ultrahydrofobisk och tåligheten mot avfettningsmedel och rengöringsprodukter är hög. Ceramic Ultra behandlingen ger lacken ett långvarigt skydd. 9 års garantiprogram.  Bilen ska komma in en gång om året för en enklare garantitvätt där lacken tvättas och ses över.

Läs mer

» Ditec Ceramic Plus

Ceramic Plus är  en keramisk behandling som tål petroliumbaserade rengöringsmedel, ger en start motståndskraft mot yttre påverkan, vattenavvisande och har en lång avrinningseffekt. 6 års Garantiprogram. bilen skall komma in en gång om året för en garantitvätt där lacken tvättas och ses över. 

Läs mer

» DITEC Ceramic Light

Hållbart lackskydd med en starkt hydrofobisk (vattenavvisande) effekt med en hållbarhet på minst 12 månader. Lackbehandlingen är ett keramiskt lackskydd vilket gör att det härdar väldigt snabbt på lacken. Behandlingen ger lacken ett starkt skydd och en mycket vattenavvisande yta.

Läs mer

» Polering & Vaxning

En traditionell polering och vaxning gör bilen blank och fin men vaxets skyddande effekt är relativt kort. Vill du ha ett långvarigt skydd och en bilen som är lätt att sköta ska du välja något av våra lackskydd. Ska bilen säljas eller om du själv avser att komplettera med vax regelbudet är denna behandling ett bra alternativ.